Annons:

Pastorn:

Pastor Björn Söderberg Almén har skrivit om akutboendet. "Ljusen står samlade bakom de som behöver ljuset i sitt liv tänker jag mig läsa i bilden", säger han. Foto: Björn Söderberg Almén

Pastorn: "Vill ha hjälp att be för akutboendet"

Marieborgskyrkans pastor Björn Söderberg Almén har skrivit en insändare. 

Annons:

Jag vill ha hjälp att be för Pingstkyrkans och Vinternatts initiativ och koncept till akutboendet i Pingstkyrkans lokaler. Dessa människor som kommer dit är trasiga själar, som finner värme, och kärlek med rutiner i vardagen. Nu på fredag den 19/4 kommer alla kyrkorna träffa Västerviks kommun för att kunna tala om fortsättningen. Jag ber med hela mitt hjärta att det blir en fortsättning med samarbete mellan Västerviks kommun och Pingstkyrkan och Vinternatt.

Så jag vill uppmana alla som känner i sina hjärtan, att be för att de som bestämmer över ekonomin, kan känna i sina hjärtan att det är rätt och riktigt att hjälpa sina medmänniskor.

"Du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd. Det är det största och första budet. Sedan kommer ett som liknar det: Du ska älska din nästa som dig själv." (Matteus 22:37-39)

Björn Söderberg Almén

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt