Annons:

Jalkteg: Politiken är en dokusåpa

Vi har nu i över 90 dagar fått beskåda ett skådespel i riksdagen som liknas vid en dokusåpa. Det är katastrof att personer som fått svenska folkets förtroende.
Inte visar mer respekt för varandra och tar ansvar för Sverige. Detta kan komma att få förödande konsekvenser, både på kort och lång sikt.

Annons:

Jag välkomnar allmänheten till fullmäktige i Västervik den 17 december, med start 13:00. Det kan vara bra att få se hur det fungerar i vårt fullmäktige och hur din röst förvaltas.

I vår kommun pågår något liknande, men med en blandad genrer av drama och fars. Det handlar mer om makt och positioner, än sakfrågor. Vissa politiker är beredd att offra allt för makt och pengar.

Men att få ett förtroende av kommunens medborgare handlar om att man ta ansvar, vara engagerad och lyhörd. Att utforska vad det reella behovet är, lyssna på vad invånarna tycker och utifrån det kunna göra en klok bedömning av  vad som skall ha högsta prioritet, för att saker skall bli så bra som möjligt.

Politik för mig handlar om att ta ansvar och förvalta det förtroende man fått på bästa möjliga sätt. Jag är mycket orolig för kommunens framtid om det blir som jag befarar.

 Jonas Jalkteg

Westervikspartiet

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt