Annons:

Sökandet fortsätter – brottsmisstanken har försvagats

Polisen fortsätter sökandet efter den försvunna kvinnan. Foto: Arkivbild

Sökandet fortsätter – brottsmisstanken har försvagats

Sökandet efter den försvunna kvinna från Eksjö fortsätter – men brottsmisstanken har försvagats. I dag uppger Polisen att man har fått en "klarare bild" av vad som har hänt.

Annons:

Kvinnan försvann i lördags och ett kraftigt sökpådrag har pågått sedan helgen. I början av veckan inledde Polisen en utredning om människorov – men nu har brottsmisstankarna försvagats. Varför vill Polisen inte gå in på. Så här skriver man i ett pressmeddelande: 

"Förundersökningen är inte formellt nedlagd men bilden har blivit klarare och den tyder inte på att kvinnan har utsatts för ett människorov eller något annat grovt brott som har koppling till försvinnandet. Vilken bild som framkommit och vilka omständigheter som polisen nu har fått kännedom om kan, av hänsyn till de berörda, inte kommenteras närmare."

Sökandet fortsätter

Sökandet efter kvinnan är nu huvudspåret i ärendet. Många är inblandade i arbetet, däribland allmänheten, Sjöräddningssällskapet och Försvarsmakten. 

Polisen vill fortsatt ha hjälp av allmänheten: 

"Polisen är alltjämt angelägen om att få fortsatt hjälp av allmänheten i arbetet med att söka efter den försvunna kvinnan. I det sammanhanget bör det påpekas att polisen har fått uppgift om att kvinnan var mörkhårig när hon senast sågs. Det förekommer fler bilder och olika uppgifter om hårfärg men det finns säkra uppgifter om att hon var mörkhårig vid försvinnandet."

Polisen ska tipsas på 114 14. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt