Annons:

  • Rekord för Open Stage –

    Dimpker Brothers skapade en magisk kväll. Foto: Per Malmborg

  • Rekord för Open Stage –

    Mollie tog också plats på scenen. Foto: Per Malmborg

Rekord för Open Stage – "Helt fantastisk kväll"

Under fredagskvällen genomfördes årets andra Open Stage i Västervik där man slog både publikrekord och insamlingsrekord. Totalt fick föreningen in 11.262 kronor till Barncancerfonden och mer än 400 personer valde att stötta kultur och välgörenhet i Västervik.

Annons:

– Det blev en helt fantastisk kväll, berättar Per Malmborg. Vår förening fick mer än 50 nya medlemmar. Dessutom lottade vi ut ett fint pris som Stadshotellet hade skänkt. De hade sponsrat oss med frukost och Spa för två!

Musikaliskt sett var det en av de bästa kvällarna på länge, fortsätter Malmborg. På frispelet så debuterade två artister, Alvin Aronsson och Oscar Lindberg. Därefter tog ordinarie akter vid och Erik Ström och Artist Razz spelade tillsammans Eriks härliga visor, ett snyggt samspel. De följdes av Samuel Rosenberg spelade egna låtar och covers, en skön blandning, en flink gitarr och en känslig röst skapade fin stämning.

"Fick igång publiken"

Kvällen hade dock bara börjat för sedan hade Dave Rosewood & band bjudit på country och deras "Hold on" stod nog ut lite extra. Halva Linköpingsbandet Det Är Kärlek, gästade föreningenigen och bjöd på sig själv med stor charm och stor musikalitet med sina provocerande texter med en glimt i ögat.

- Dragplåstret för kvällen får väl ändå sägas vara Dimpker Brothers & Band. De fick igång publiken ordentligt. Mollie Minott framförde dessutom sin nysläppta singel "Skin". Den här fredagen var det en ynnest att få vara publik. Vilken spelglädje och vilka röster. Jag skulle vilja framföra föreningens tack till publiken, de fantastiska artisterna, Stadshotellet och ljudteknikerna som skötte ljud och ljus på ett fantastiskt sätt, berättar Malmborg. 

Roger M Carlsson

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt