Annons:

Tjust Bandy deltar på Bandyriksdagen: ”Är stolta”

Tjust Bandy har tagit stora kliv i sin satsning på barn- och ungdomsverksamheten de senaste åren. Den 1-2 februari deltar klubben i Bandyriksdagen i samband med bandy-VM i Vänersborg.

Annons:

I samband med avslutningen av bandy-VM arrangerar Svenska Bandyförbundet en Bandyriksdag där man tar sikte på att hela bandysverige ska diskutera frågor som ligger i framtiden.

Bandyriksdagen är indelad i fyra block där en del föreningar och distriktsförbund är inbjudna för att berätta om sina verksamheter. Blocken är välmående elitföreningar, välmående och sund barn- och ungdomsverksamhet, välmående bandyförening och framtidens bandyträning.

Tjust Bandy kommer att representeras av föreningsutvecklaren Claes Jungewall i block två, som handlar om välmående och sund barn- och ungdomsverksamhet.

”Tjust Bandy är stolta över att vårt målmedvetna arbete och breda ungdomssatsning ger eko i bandysverige och uppmärksammas så att vi får möjligheten att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter”, skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt