Annons:

Storebro IF avgjorde i andra halvlek – gjorde fem mål på Gamleby FF

Linus Hemmingsson satte ett av Storebros mål och var en av lagets bättre spelare i segermatchen mot Gamleby FF. Foto: Arkivbild

Storebro IF avgjorde i andra halvlek – gjorde fem mål på Gamleby FF

Storebro IF avgjorde kvällens bortamöte i fotbollens division sex mot Gamleby FF i den andra halvleken. Laget gick då från 2-2 till komfortabel seger med 5-2.

Annons:

Gamleby inledde bäst och Alvin Karlsson gjorde 1-0 redan efter sex minuters spel, men Storebro vände och hade ledningen med 2-1 i paus efter mål av Linus Hemmingsson och Isac Green.

Även i den andra halvleken gjorde hemmalaget ett snabbt mål (Fabian Rosén), men sedan var det Storebro för hela slanten. Inom loppet av 25 minuter gjorde Imad Khankan (straff), Hector Karlsson och John Pettersson varsitt mål och fastställde gästernas seger till 5-2.

Gamleby-tränaren Lennie Rosén var allt annat än nöjd efter matchen.

– Nej, det här var ingen välspelad historia – det var dåligt över lag från vår sida och just nu är jag bara besviken. Vi började helt okej och hade några bra minuter i slutet av den första halvleken, men sedan vet jag inte vad som hände. Jag tycker att gjorde en bra insats förra veckan, men av det fanns inget kvar, sa Rosén, som inte ville berömma någon spelare i sitt lag.

Kollegan i Storebro, Fredrik Kindstrand Ströberg, var desto mer nöjd med sitt lag.

– Efter deras start visade vi bra tålamod, tog över spelet och spelade ut dem. Jag tycker att vi spelmässigt var det bättre laget över 90 minuter och skapade så pass många lägen att vi borde avgjort matchen tidigare. Visst blev det lite skakigt när de gjorde 2-2 i inledningen av den andra halvleken, men vårt ledningsmål kom ganska snabbt och när vi satte 4-2 kändes det ganska lugnt. Vi tackar också för den extra tändvätska vi fick av att Gamleby vägrade flytta matchen, vilket vi har velat i två månader, säger Kindstrand Ströberg, som gav extra beröm till Otto Svensson, Linus Hemmingsson och John Pettersson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt