Annons:

Ny värvning av IFK Västervik:

Joel Kronståhl Karlsson är IFK Västerviks senaste nyförvärv. Foto: Ossian Mathiasson

Ny värvning av IFK Västervik: "Extremt snabb"

IFK Västervik kan räkna in ytterligare ett nyförvärv inför nästa säsong. Joel Kronståhl Karlsson gör comeback efter att ha studerat två år i Stockholm.

Annons:

De två ledande fotbollsföreningarna i Västerviks kommun, IFK Västervik och Västerviks FF, fortsätter att värva spelare till sina division 4-trupper. 

Nu är det IFK Västervik som har landat en ny spelare. 

Det handlar om Joel Kronståhl Karlsson som återvänder till hemstaden och IFK Västervik efter att ha studerat i den kungliga huvudstaden Stockholm.

"Jolla är en extremt snabb och stark spelare och det ska bli mycket spännande att få se honom i träning igen", skriver Joel Kronståhl Karlsson på sin Facebooksida. 

"Hinner tappa en hel del"

Han spelade i IFK Västervik innan han flyttade till Stockholm och nu ska han återigen representera föreningen som har tagit klivet upp i fyran. 

”Det är kul att vara tillbaka men samtidigt svårt, man hinner tappa en hel del på två år och det har jag känt av på de första träningarna. Jag har en bra känsla, både spelarsidan och tränarsidan ser väldigt lovande ut", säger Joel Kronståhl Karlsson till Facebooksidan.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt