Annons:

Oavgjort för VFF - stenhårt i kampen om nytt kontrakt

Johan Lundin gjorde Västerviks FF:s mål i 1-1-matchen hemma mot Skärblacka. Foto: Ossian Mathiasson

Oavgjort för VFF - stenhårt i kampen om nytt kontrakt

Västerviks FF fixade en pinne hemma mot Skärblacka på lördagseftermiddagen, och tog ett steg mot säkrat kontrakt i fotbollens division tre.

Annons:

– Vår sämsta match för säsongen.

Västerviks FF:s tränare Stefan Gustavsson var inte nöjd med det han fick se på planen. Men poängen som laget fick med sig i hemmamatchen mot Skärblacka var han desto gladare över.

– En ytterst medioker division tre-match. Det var missade passningar, lågt tempo och allt möjligt. Jag vet inte vad det berodde på. Det kändes lite spänt, och killarna var kanske lite påverkade av att vi kunde ha säkrat kontraktet i dag, säger Stefan Gustavsson.

"Nöjda med en poäng"

Johan Lundin nickade in 1-0 till Västervik på hörna i den första halvleken. Kvitteringen kom sedan med 20 minuter kvar att spela, och därefter hände egentligen ingenting.

– Offensivt hade vi det svårt, men jobbade och slet på ett bra sätt i defensiven. De var bättre än vad vi var i den andra halvleken, och även om de inte skapar så mycket får vi ändå vara nöjda med en poäng, menar Stefan Gustavsson.

 

I och med poängen parkerar VFF i mitten av den superjämna division tre-tabellen.

I skrivande stund leder Dagsberg mot AFK Linköping, och vid hemmaseger där skiljer det bara tre poäng mellan femman Västervik FF och nian Dagsberg på den negativa kvalplatsen.

Bäst i Västervik på lördagen var vänsterbacken Jonathan Fält Öhr och följsamme Fredrik Lindhe.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt