Antvarden vann jämn toppmatch – hakar på i toppen

IBF Antvarden hakar på i toppen i herrarnas division tre. I dag blev det seger i toppmatchen borta mot Linköpings IBS med 8-6.

Antvarden fick en smakstart på matchen med två tidiga mål. Linköping kom dock tillbaka och kunde både reducera och kvittera innan Antvarden på nytt tog ledningen med 3-2, som var ställningen efter den första perioden.

I den andra perioden gjorde bortalaget på nytt ett par snabba mål och inför den tredje perioden ledde Antvarden med 6-3.

Det var en ledningen som laget aldrig var nära att tappa. Gästerna ledde ett tag med 8-4 och till slut skrevs segersiffrorna till 8-6.

Adrian Stark, Tommy Nilsson och Peter Hirschman blev tvåmålsskyttar för bortalaget. Även Christian Klintorph och Tim Ekberg blev målskyttar.

Antvarden är i skrivande stund trea i tabellen, två poäng bakom Ledberg och en poäng bakom Linköpings IBS, men med en match mindre spelad.