Antvarden nära galen vändning borta mot Berg

IBF Antvarden hamnade i ett 11-3-underläge borta mot Bergs IK U. Kört? Nej, Antvarden kvitterade till 11-11 en dryg kvart senare.

Det blev en svängig och galen match mellan Bergs IK U och IBF Antvarden från Överum på söndagen. Tabellfyran Berg såg ut att gå mot en mycket komfortabel seger i hemmamatchen mot serieledande Antvarden.

Berg ledde med 8-2 och 11-3. Då såg Antvarden uträknat ut.

Hemmlagets 11-3-mål kom precis i slutet av den andra perioden, men Antvarden hade inte gett upp. 14 minuter in i den tredje perioden kvitterade Antvarden hemmalagets ledning till 11-11 genom Mattias Kåhlman.