Seger för Antvarden – klättrade en placering

IBF Antvardens damlag tog i dag en viktig seger i division två. Det blev 7-6 hemma mot Borensberg och Antvarden klättrade i och med det en placering i tabellen.

Efter att ha förlorat mot jumbon Norrköping/Vingen U, som inför matchen var nollpoängare, tog Antvardens damlag revansch i dagens hemmamatch mot Borensberg.

Det såg dock inte särskilt positivt ut efter två perioder, då bortalaget ledde med 5-3. Men Antvarden gav sig inte och fem minuter in i den tredje perioden hade hemmalaget såväl reducerat, kvitterat och tagit ledningen. Några minuter senare kom också 7-5. Borensberg fick till en reducering till 7-6 med drygt tre minuter kvar att spela, men närmare än så kom inte gästerna och Antvarden tog därmed tre poäng i bottenstriden. Laget klättrade dessutom förbi Åtvidaberg U i tabellen.