Annons:

Tunga smällen för VH: Här är beskedet de inte ville ha

Jens Andersson gör med största sannolikhet sin sista match med Vimmerby på onsdag. Foto: Linus Johansson

Tunga smällen för VH: Här är beskedet de inte ville ha

Här är beskedet Vimmerby Hockey inte ville ha: efter onsdagens match mot Kristianstad plockar Västerviks IK hem backen Jens Andersson.
– Han kommer att återvända till oss, allt tyder på det, säger VIK-tränaren Mattias Karlin till Dagens Vimmerby.

Annons:

På onsdag kväll gör VIK-lånet Jens Andersson sin åttonde match för Vimmerby Hockey. Fler kommer det med största sannolikhet inte att bli den här säsongen. Anledningen är att transferfönstret stänger vid midnatt på onsdag och Västervik anser sig ha behov av Jens Andersson framöver.

– Vi förvarnade Vimmerby för snart en vecka sedan att det skulle bli så. Tanken är att vi skriver tillbaka honom efter deras match på onsdag, säger Mattias Karlin.

Finns det något som kan ändra på det beslutet?

– Visst, man ska aldrig säga aldrig i den här branschen. Det kommer nog att hända saker både hos oss och andra lag. Det som kan hända är att vi hittar en annan back som vi känner är bättre än Jens. Men vi letar inte aktivt så den chansen ser jag som väldigt liten. Vår ståndpunkt är helt enkelt att vi tar tillbaka Jens. Vi är tacksamma över de matcher han fått med Vimmerby och att det har gått bra för dem när Jens varit med, säger Mattias Karlin.

Måste ha in en back

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt sa så här när vi pratade med honom tidigare i dag:

– Det bästa som kan hända för oss är att Jens stannar kvar. Men vi räknar med att Västervik tar tillbaka honom. Gör de det måste vi ha in någon back innan fönstret stänger.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt