Annons:

VIK-forward utgick skadad: ”Mycket smärta

Victor Öhman träffades av ett skott på låret mot Södertälje SK och spelar inget mer i dag. Foto: Ossian Mathiasson

VIK-forward utgick skadad: ”Mycket smärta"

Det blev bara spel i en dryg period för Västerviks IK-forwarden Victor Öhman mot Södertälje SK. Han träffades av ett skott på låret och tvingades utgå.
– Det var mycket smärta och ingen idé att fortsätta spela, säger han till Dagens Västervik.

Annons:

Västervik gjorde en lysande första period och ledde med 3–0 efter tre snygga backmål av Niklas Enberg, Niklas Folin och Kim Johansson. 

I slutet av första perioden var det nog många VIK-supportrar som höll andan när forwarden Victor Öhman tog sig ut i båset med svåra smärtor. Han hade märkbart ont i höger lår och fick vård i båset av sjukvårdaren Lars Månsson. 

"Inte jätteallvarligt"

Forwarden kom inte tillbaka i spel något mer och haltade ut från omklädningsrummet i slutet av andra perioden. 

– Det är en underkroppsskada som jag har fått. Jag vet egentligen inte så mycket men det är väl inte jätteallvarligt, säger Victor Öhman. 

Vad var det som hände?

– Jag stod framför mål och Malmström (Henrik) sköt och pucken träffade mig. När jag kom in i båset kunde jag knappt lyfta mitt ben. Det var mycket smärta och ingen idé att fortsätta spel, säger han. 

Hur länge forwarden blir borta från spel är högst osäkert. 

– Jag vet inte hur länge jag blir borta om jag ska vara helt ärlig. Det får Månsson (Lars) och Mehmet (Gözen) titta på. De tyckte inte att jag skulle spela vidare i alla fall. 

VIK leder med 4–1 efter två perioder mot Södertälje SK och ser just nu ut att krympa avståndet till SSK till två ynka poäng. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt