Annons:

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Ossian Mathiasson, Simon Henriksson, Jonas Carlsson, Jakob Karlsson, Anders Sjögren och Linus Johansson arbetar på Dagens Västervik. Foto: Roger Carlsson

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Om några timmar tar 2018 slut och vi på Dagens Västervik vill förstås önska våra läsare ett riktigt gott nytt år.
– Vi vill tacka alla läsare för alla tips och alla förslag på förbättringar som vi får till oss och även för deras intresse för vår hyperlokala och snabba journalistik, säger företagets Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Västervik startades i augusti i år och utvecklingen har gått spikrakt uppåt. Förra veckan hade sajten 16 000 unika besökare och över 115 000 visningar. 

– Vi får nya läsare varje vecka och det är nu över cirka 2 100 som har vår app. Vi känner att vi fått ett mycket positivt mottagande i Västervik och att vi tar steg för steg varje vecka. Sista tiden har besöksantalet ökat i en snabbare takt och det är förstås mycket glädjande. Vi ser fram emot nästa år med tillförsikt och hoppas att vi ska kunna vässa oss ytterligare, säger företagets vd Jakob Karlsson.

"Mycket kommer att hända"

Dagens Västervik drivs av Vimmerbyföretagen Dagens Vimmerby och MediaPartner. Dagens Vimmerby driver även tidningarna Dagens Vimmerby och Dagens Hultsfred i egen regi.

 – Under de två senaste åren har vi blivit en allt större regional aktör samtidigt som vi bevarat det lokala fokuset som grundat vår framgång genom åren. Vi ser nu fram emot 2019 och vårt mål är fortsatt att leverera de bästa nyheterna till våra läsare. Vi tänker fortsätta vara snabba och pålitliga i vår rapportering. I Västervik är vi fortfarande i en etableringsfas och jag tror att mycket kommer att hända under 2019. 

Totalt har vi haft 64 000 unika besökare på sajten under året och antalet visningar landar på cirka 1,1 miljon.

Vi vill passa på att önska våra läsare på Dagens Västervik ett riktigt gott 2019 och samtidigt tacka för alla tips som kommit in till oss under året. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt