Annons:

TRE PERSONER GRIPNA – EN TILL SJUKHUS EFTER BRÅKET

Flera polisbilar är på plats vid platsen för bråket. Foto: Simon Henriksson

TRE PERSONER GRIPNA – EN TILL SJUKHUS EFTER BRÅKET

Strax efter 15.00 larmades Polisen till Falkängsgatan i Vimmerby där flera personer ska ha deltagit i ett bråk. Tre personer har gripits och en person är förd till sjukhus.

Annons:

Larmet kom in 15.08 och Polisen gick alldeles nyss ut med inledande uppgifter. Flera personer ska vara inblandade och minst en person ska vara skadad. Ambulans har skickats till platsen. 

Uppdatering 15.49: Polisen har gripit två personer i anslutning till händelsen, meddelar man på sin hemsida. Det är oklart om en eller flera personer blivit skadade. 

Polis på plats berättar att Polisen utreder om en kniv varit inblandad i bråket. Händelsen inträffade vid City Kebab i Vimmerby och två parter ska ha rykt ihop. Hur många personer som var inblandade är osäkert. En person ska vara lindrigt skadad. 

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby var minst fyra personer inblandade i bråket och en kniv ska ha varit synlig. Det ska enligt samma uppgifter ha handlat om en knarkrelaterad uppgörelse.

Uppdatering 16.40: Totalt tre personer är gripna, samtliga av dem män. En person har blivit omplåstrad av ambulans på plats och polisen har fört en person till sjukhus. Ingen ska dock vara allvarligt skadad.

– Inte vad som skrivits inledningsvis, säger Calle Persson, vid polisens ledningscentral.

Upprinnelsen till bråket är fortfarande oklart. Polisen säger sig inte ha några uppgifter om att det rör sig om en knarkuppgörelse.

– Nej, det har vi inte. Vi ska prata med de inblandade och höra fler.

Kan det bli fler gripna?

– Vi tror att fler har varit inblandade, men om fler grips återstår att se. Vi har inte hunnit utreda exakt vad som har hänt än.

Enligt uppgifter har en kniv varit synlig i samband med bråket.

– Vi har samma uppgifter, men vi har inte några ytterligare detaljer kring det.

Vilka rubriceringar det blir är oklart än så länge. En anmälan om grov misshandel är upprättad, enligt polisens hemsida.

– Det kommer bli olika former av misshandel, säger Calle Persson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt