Annons:

JUST NU: CYKLIST FÖRD TILL SJUKHUS EFTER OLYCKA PÅ E22

En trafikolycka med en cyklist och en bil inträffade i norrgående riktning på E22 vid Mommehål på måndagseftermiddagen. Cyklisten är förd till sjukhus med ambulans och skadeläget är okänt, enligt polisen.

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 15.34 på måndagen och det handar om att en cyklist har kolliderat med en bil. Cyklisten har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är i dagsläget okänt.

– Vår patrull är kvar på platsen för att reda ut vad som har hänt, säger Calle Persson, pressinformatör på polisens ledningscentral i Malmö. 

Direkt efter olyckan var trafiken avstängd i båda riktningarna och strax efter klockan 16.00 började trafiken släppas på i både södergående och norrgående riktning. Det är dock begränsad framkomlighet, enligt Trafikverket. 

Richard Brown på räddningstjänsten i Västervik berättar vid 16.45-tiden att de är klara på platsen och att trafiken flyter på som vanligt igen. 

– Det blev långa köer med en gång när vi stängde av trafiken i båda riktingarna, framför allt vid den här tiden. Det var totalstopp under räddningsinsatsen. Trafiken flyter på nu och vi är inte kvar på platsen, säger Richard Brown. 

Han berättar att personerna som satt i olycksbilen har förts till sjukhus för kontroll. 

Texten har uppdaterats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt