Annons:

Två maskerade män på fri fot efter rånet i Silverdalen

Polisen har inte gripit de två maskerade männen som rånade en livsmedelsbutik i Silverdalen på torsdagskvällen. Foto: MostPhotos

Två maskerade män på fri fot efter rånet i Silverdalen

En livsmedelsbutik i Silverdalen i Hultsfreds kommun rånades av två maskerade gärningsmän under torsdagskvällen. Polisen har än så länge inte fått tag i någon av de misstänkta. 
– I dag är det nya förhör, då får vi se om vi kommer lite närmare, säger polisens förundersökningsledare Cecilia Brick. 

Annons:

Det var vid 19-tiden på torsdagskvällen som rånet inträffade i Silverdalen. Personalen hotades med en kniv och ett pistolliknande föremål och de kom över kontanter, tokaksvaror och lotter innan de lämnade butiken. Det sa Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens ledningscentral, till vår tidning under torsdagskvällen. 

– Det är två maskerade män, yngre män som vi tror att det är, som med hot och olika vapen tvingat till sig pengar och cigaretter, säger Cecilia Brick. 

Stämmer det att rånarna fick med sig lotter?

– Jag vill inte gå in på vad det var mer. 

Hur har arbetet gått under kvällen och natten?

– Vi har inte hittat några maskerade män men vi har sökt med hund. I dag är det nya förhör med de inblandade, då får vi se om vi kommer lite längre. Annars har vi just nu inga direkta uppslag att gå på. 

Finns det något värde på stöldgodset?

– Det kan jag inte gå in på. 

Det är ett pågående arbete för polisen men under fredagen kommer det inte ske något sökande efter spår i närheten av livsmedelsbutiken.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt