Annons:

RÅNFÖRSÖK MOT BUTIK I VÄSTERVIK – STOPPADES AV PERSONALEN

Tre maskerade personer slog till mot en butik i Västervik på lördagskvällen men stoppades av personalen. Foto: Arkiv

RÅNFÖRSÖK MOT BUTIK I VÄSTERVIK – STOPPADES AV PERSONALEN

Det har hänt igen. I kväll har tre maskerade personer, beväpnade med större knivliknande föremål, försökt ta sig in på Coop Högö på Idrottsgatan i Västervik men stoppats av personalen.

Annons:

Det var vid 21.40-tiden på lördagskvällen som de maskerade gärningspersonerna slog till mot Coop Högö i Västervik men de kom aldrig in i butiken, tack vare personalens rådiga ingripande då de hann låsa dörrarna till butiken. 

Polis har skickats till brottsplatsen och ingen person är fysiskt skadad. På sin hemsida skriver polisen att de är på plats med hundpatrull och söker efter de misstänkta personerna samtidigt som personal och eventuella vittnen blir förhörda om händelsen. 

Polisen skriver att det ska ha befunnit sig flera människor i anslutning till Coop-butiken och i närområdet vid brottstillfället och vill komma i kontakt med dem. 

"Är du en av dessa människor och har du sett eller hört något om händelsen? Vänligen kontakta Polisens växel på telefonnummer 114 14 och lämna dina uppgifter. Berätta för växeloperatören att du vill lämna tips om ett rånförsök i Västervik", skriver polisen på sin hemsida. 

Texten kan uppdateras. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt