Annons:

Anna och Björn Ulvaeus söker personer som vill jobba på Slottsholmens alla avdelningar, genom två rekryteringsträffar i februari.

Slottsholmen bjuder in till rekryteringsträffar

Den 9 och 16 februari är de som vill jobba på Slottsholmen under sommaren eller som extrapersonal välkomna till rekryteringsträffar.

- Vi hör oss för vilka som är intresserade att jobba hos oss, säger Anna Hydbom Ulvaeus.

Annons:

De som söker arbete på någon av Slottsholmens anläggningar är välkommen dit för rekryteringsträffar onsdagarna den 9 och 16 februari och ha med sig sitt CV. Har man inte möjlighet går det bra att skicka sitt CV till Slottsholmen.

Det är många olika arbeten som ska tillsättas under sommaren. Det handlar om Spavärdar, receptionist, kockar, service/frukost, diskare, fastighetsskötare och städning.

Anna Hydbom Ulvaeus berättar att de alltid har ögonen öppna för nya personer de kan anställa och inför sommaren vill de komma i kontakt med personer som vill jobba på Slottsholmen.

- Vi vill höra oss för vilka som är intresserade av att jobba hos oss under sommaren men även annars också, säger Anna Hydbom Ulvaeus.

Är det svårt för er att hitta personer som vill jobba hos er?

- Nej det är det inte. Snarare taimingen kan vara svår, att de har någonting annat inplanerat. För oss har de här rekryteringsträffarna varit lyckade, säger Anna Hybom Ulvaeus. 

Annons:

Anders Sjögren

anders.sjogren@dagensvastervik.se

0733100831

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt