Annons:

Glädje och stolthet på Åbro efter utmärkelserna –

"Vi är såklart jättestolta och glada över att få detta erkännande, att Åbro brygger öl i världsklass", säger marknadschef Cornelia Dunge, som en kommentar till att företaget kammat hem hela fem medaljer i tävlingen Monde Selection, som utser världens bästa drycker varje år. Foto: Privat/Henrik Simonsson

Glädje och stolthet på Åbro efter utmärkelserna – "Välkänd kvalitetsstämpel världen över"

På Åbro Bryggeri togs nyheten emot med glädje och stolthet, att man fick fem utmärkelser när världens bästa drycker utsågs.
– Det är en välkänd kvalitetsstämpel världen över och att få det erkännandet från internationella dryckesspecialister, säger Cornelia Dunge, marknadschef.

Annons:

Det var på onsdagsmorgonen det blev känt att Åbro Bryggeri kammat hem hela fem medaljer, tre guld och två silver, i den internationella tävlingen Monde Selection, som utser världens bästa drycker varje år.

Det är en, som de säger, viktig och stor tävling, så beskedet väcker förstås stor glädje på Vimmerbyföretaget. 

– Vi är såklart jättestolta och glada över att få detta erkännande, att Åbro brygger öl i världsklass, säger Cornelia Dunge.

Vad tror du det här kan komma att betyda för företaget?

– Det bidrar självklart till en extra stolthet för alla i företaget och förhoppningsvis ser även konsumenter detta som ett kvitto på den höga kvalitet som alla våra produkter håller.

Hur har det gått för Åbro tidigare år i den här tävlingen?

– Det har regnat guldmedaljer över Bryggmästarens Premium Gold sedan drycken lanserades och detta blir ytterligare ett bevis på att Bryggmästarens är en äkta hantverksprodukt som vänder sig till ölälskaren.

Guldmedaljer gick till Bryggmästarens Premium Gold, Bryggmästarens Bästa Pilsner och Hwila Citron Lime medan Bryggmästarens Bästa Ekologiska och Hwila Naturell belönades med silver.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvastervik.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt