Annons:

POPULÄRT EVENEMANG STÄLLS IN 2024: ”NEGATIVA KRAFTER”

Västervik Resort väljer att pausa Hojrock 2024 för att diskutera framtiden. Foto: Hans Lindqvist

POPULÄRT EVENEMANG STÄLLS IN 2024: ”NEGATIVA KRAFTER”

Västervik Resort släppte precis en tråkig nyhet. Nästa sommars upplaga av Hojrock ställs in och nu ska evenemangets framtid diskuteras. 
”Denna paus möjliggör en viktig tid för oss att noggrant undersöka festivalens framtid och diskutera dess fortsatta existens”, säger Västervik Resorts marknadschef Annika Källmark i ett pressmeddelande. 

Annons:

Hojrock i Västervik är starkt förknippat med motorcyklar och musik. Nu har festivalarrangören Västervik Resort utvärderat evenemangets framtid och kommit fram till beslutet att pausa Hojrock 2024.

”Genom att pausa festivalen 2024 ger vi oss själva tid att noggrant diskutera festivalens framtida omfattning och inriktning. Vi ser också att vi har en krock mellan målgrupper under samma tidsperiod och måste utvärdera det vidare. Många negativa krafter och åsikter har tyvärr också tagit över och i slutändan skapar det att engagemanget för festivalen sjunker från oss. Som arrangör av HojRock är vår främsta prioritet att alltid tillhandahålla den bästa möjliga upplevelsen för våra festivaldeltagare”, säger Västervik Resorts marknadschef Annika Källmark i ett pressmeddelande. 

Framtiden är osäker och det är inte säkert att Hojrock kommer tillbaka. 

"Genom att pausa festivalen 2024 ger vi oss möjligheten att verkligen reflektera över vårt evenemang och starta en diskussion om hur vi kan föra HojRock framåt och överträffa förväntningarna hos våra trogna festivalbesökare. Framtida uppdateringar gällande festivalens framtid och eventuella beslut kommer att kommuniceras via HojRocks officiella kanaler och webbplats", säger Källmark. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt