Annons:

Ica handlare ska minska energianvändningen

Ica Maxi i Västervik är en av de butiker som ska sänka sin energiförbrukning med 33 procent fram till 2020

Ica handlare ska minska energianvändningen

Många företag arbetar ständigt med att minska sin energianvändning. Ett projekt, med Ica handlare från Kalmar län, Kronoberg och Blekinge har tagit upp kampen på riktigt och tänker minska sina energiförbrukningar med 33 procent. En av dem är Katarina Arvidsson, Ica Maxi i Västervik.

Annons:

Tillsammans satsar nio Ica handlare 150 miljoner kronor på att energieffektivisera sina verksamheter. Målet är att de 2020 ska ha minskat energianvändningen med 33 procent, jämfört med 2015. De har bildat ett nätverk i sydostregionen tillsammans med Energikontor sydost.

Katarina Arvidsson handlare Ica Maxi i Västervik, är en av deltagarna i projektet. Hennes butik arbetar kontinuerligt med energifrågorna i alla led i sin verksamhet.

- Vi ser det som ett solklart val att satsa på förnybar energi samtidigt som vi steg för steg genomför åtgärder i butiken för att sänka vår energianvändning. Genom nätverkets arbete hjälps vi åt att pusha varandra i energifrågorna. Tillsammans är vi starka, säger Katarina i ett pressmeddelande.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt