Annons:

Tillväxdagens röda tråd är hållbarhet

Den 21 maj genomförs den 16 upplagan av Tillväxtdagen i Västervik. Som röd tråd i årets program är Hållbarhet. Tre föreläsare gästar Gränsö och Tillväxtdagen och det finns också tillfälle att besöka tre intressanta seminarier.
- Vi är glada över att kunna presentera ett smörgåsbord av inspiration, föreläsningar, seminarier, mingel, god mat och underhållning, säger Thomas Eriksson, vd för Västervik Framåt.

Annons:

Tre föreläsare kommer att gästa Tillväxtdagen i år.

·        Emma Frans från TV 4, som föreläser om hur man avgör vad som är vinklade nyheter och rena påhitt. Hur man ska tolka nyhetsflödet och påståenden från bekanta.

·        Peter Carlö, marknadschef på Volvo. År 2025 ska hälften av alla sålda bilar vara eldrivna. Han berättar om Volvo Cars Sweden ständiga resa.

·        Vahid Zohali – kom som ensamkommande flykting vid 17 års ålder, till Sverige. Idag jobbar han som vd på internationella IT-jätten DXC Technolgy i Sverige. 2017 blev han nominerad till Årets chef. Han pratar om framgångsrikt ledarskap och hållbart ledarskap.

Seminarier

Tre seminarier kommer att finnas tillgängliga under Tillväxtdagen

·        Hållbarhets podden, Jessica Cederberg Wodmar, hållbarhetsexpert på Veckans Affärer möter tre lokala företagare för att presentera tre hållbarhetsspaningar.

·        Framtidens företagare. Möt några av de ungdomar som driver ett UF – Företag på Västerviks gymnasium. Lyssna på vad de har att säga om sina tankar i dag och i morgon.

·        Näringslivsbarometern presenteras av Västervik Framåt och Västerviks kommun. Ett verktyg för att skapa bättre dialog med näringslivet och ge ett effektivare och vassare näringslivsklimat.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt