Annons:

Busfrö nomineras till ytterligare ett pris

Frida Olson marknadschef på Busfrö åker till Frannygalan i morgon

Busfrö nomineras till ytterligare ett pris

Busfrö Nytt och Bytt har nominerats till utmärkelsen ”Framtidens Franchise” på Franny Galan som genomförs i Stockholm i morgon. Det är tionde utmärkelsen som Busfrö Nytt och Bytt nomineras till eller får sedan 2013.

Annons:

Busfrö nomineras till ytterligare ett pris

 

 Franny Galan arrangeras av Svensk Franchise, varje år. De delar ut priser till olika kategorier. Priset som Busfrö Nytt och Bytt nominerats till har SE- Banken plockat fram tre nominerade franchiseföretag.
-        Det är jätteroligt för oss, säger Stina Qubti, som startade Busfrö Nytt och Bytt år 2010.

Hon och hennes kollegor är just nu uppe i arbetet med att starta två nya franchisebutiker i Sverige och det innebär mycket arbete.

- Vi visste inte om att vi var nominerade till priset. Det kom väldigt plötsligt när vi fick veta det i går kväll att vi skulle åka på gala om två dagar.

Stina själv har inte möjlighet att åka till galan utan det blir marknadschef Frida Olson som representerar Busfrö Nytt och Bytt i morgon kväll.

- Hon har hittat en fin galaklänning i vår Kalmarbutik som hon ska bära under galan. Vi måste ju visa vilka fynd man kan göra i våra butiker, säger Stina Qubti.

Vad betyder det att ni blir nominerade till den här utmärkelsen?

- Det betyder jättemycket för vårt varumärke, vi är en kedja under uppbyggnad. Det är roligt att SE – banken hittade just oss bland de 160 företag som förslogs bli nominerade.

Fått flera utmärkelser

Stina Qubti startade Busfrö Nytt och Bytt 2010 i Västervik. Sedan dess har verksamheten ökat och hon har startar ett franchis företag som har flera butiker i landet. Under åren som gått har hon och butiken/erna fått flera priser och utmärkelser.

  •        2013 får Busfrö priset ”årets branschföretag” på Tjustgalan
  •        2014 får Stina Qubti priset som Kalmar läns mest företagsamma människa.
  •        2015 Årets miljöstipendium utdelat av Västerviks kommun
  •        2015 Butiken i Jönköping får priset ”Årets hållbarhetsföretag, av Ny företagscentrum i Jönköping.
  •        2016 får Stina Qubti utmärkelsen ”Årets hållbara inspiratör”.
  •        2017 är Busfrö Nytt och Bytt finalist till utmärkelsen ”Årets totala köpupplevelse” på Retail Awards –   arrangerat av Svensk handel
  •        2017 är Busfrö Nytt och Bytt finalist i utmärkelsen ”Framtidens Franchise”
  •        2018 får Busfrö Nytt och Bytt ta emot Solrospriset, utdelat av landshövdingen i Kalmar län, från regionala klimatkommissionen.
  •        2018 får Busfrö Nytt och Bytt i Kalmar Centerpartiets miljöpris i Kalmar kommun.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt