Annons:

Fler husbilar kommer till Resorten

110 husbilar av märket McLouis gäster Västervik den kommande helgen

Fler husbilar kommer till Resorten

En av Sveriges största märkesklubbar för husbilar, McLouis besöker Västervik i helgen. De kommer att hålla sitt årsmöte där och passar samtidigt på att fira sitt tio – årsjubileum.

Annons:

Redan på nationaldagen, den sjätte juni börjar inkörningen av de 110 husbilarna som besöker Västervik Resort i helgen. Här kommer de att mötas, ha trevliga tillsammans samt få möjligheten att förkovra sig. McLouis är en husbil som görs i Italien och som är en välutrustad husbil i mellanklassen. De är ofta först med ny teknik, som att ha solceller för att få egen el.

- På fredagen kommer vi att ha flera föreläsningar. Bland annat kommer räddningstjänsten hit och berättar om vilka faror man ska se upp med i en husbil, säger Thomas Moser, som är en av fyra som är med och arrangerar träffen.

Under lördagen är det årsmöte och på kvällen kommer det att dans med underhållning.

Han säger att McLouis husbilsklubb besökte Västervik Resort för två år sedan och man blev väldigt nöjda.

- Det finns inte många anläggningar i landet som kan ta emot så många husbilar som vi blir. Dessutom har de en stor lokal, Arenan som vi kan använda till dans och underhållning på lördagskvällen, säger Thomas Moser.

Husbilsklubbar avlöser varandra

Förra helgen besökte Svenska Hobbys husbilsklubb Västervik och den här helgen är det McLouis som kommer hit. Annika Källmark, marknadsansvarig vid Västervik Resort AB tycker det är roligt att fler och fler större arrangemang besöker Västervik Resort.

- Vi har tillgång till allt. Vi erbjuder en helhetsupplevelse, allt från fina sanitetsenheter, enkelhet samt en fantastisk natur.

De två husbilsklubbarna är inte de enda som gästar Västervik Resort under året.

- Vi har flera större sällskap som kommer under hösten. Har man fått några som kommer hit brukar det ge ringar på vattnet och andra vill också uppleva hur det är att bo på Västervik Resort, säger Annika Källmark.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt