Annons:

Com Hem släcker ned TV4 vid midnatt:

Vid midnatt stängs TV4 och C More ned för Com Hem-tittare. Foto: MostPhotos

Com Hem släcker ned TV4 vid midnatt: "Ställer in tv-julen"

Nu är det klart. Com Hem stänger ned TV4 och en rad kanaler vid midnatt. Parterna kunde inte komma överens under tisdagen.

Annons:

Kunder hos Com Hem och Boxer kommer inte att kunna se TV4 eller C More framöver. Com Hem och Boxer kommer ersätta de påverkade kanalerna med annat innehåll och förmåner från både Com Hem och Tele2.

”Tyvärr har de påbörjade samtalen ännu inte resulterat i en överenskommelse om de rättigheter våra kunder efterfrågar. Detta innebär att vi tvingas släcka kanalerna i kväll kl. 23:59 den 10 december”, skriver Com Hem i ett pressmeddelande.

TV4 gick också snabbt ut med ett eget pressmeddelande. 

"Det här är ett riktigt tråkigt och onödigt beslut. Det är en sak att vi inte kommer överens, men det är oansvarigt att låta det gå ut över tittarna. Vi har gett Com Hem möjlighet att fortsatt att visa TV4 fritt fram tills den 10 januari. Att de inte ens väljer att ta emot denna julklapp visar att de hellre ställer in TV-julen för de miljoner svenskar som är deras egna kunder än att hitta en lösning", säger Casten Almqvist, vd TV4 och C More.

Men det finns fortfarande möjligheter att ta del av innehållet. TV4:s innehåll finns att se gratis på TV4 Play och kanalerna går att se på C More kostnadsfritt i två veckor.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt