Annons:

Osämja mellan grannar blir fråga för Kronofogden

Osämja mellan grannar kan få lösas av Kronofogden.

Osämja mellan grannar blir fråga för Kronofogden

Det handlar om två verksamheter i Gamleby, där en av verksamheterna beskyller den andra för att parkera sin bil och andra föremål på mark som inte tillhör dem. Nu väljer en av ägarna till den ena verksamheten att begära handräckning från Kronofogden.

Annons:

Det är verksamheter som är grannar i Gamleby som inte kan hålla sams eller lyssna till varandras argument, som gjort att tvisten måste lösas av Kronofogden. Åtminstone anser en av grannarna det.

I en ansökan till Kronofogden begär man hjälp om handräckning för att få hjälp med att få bort grannens företagsbil och annat i form av varutransportvagnar som står på kundparkeringen.

– Den svarande har vid flera tillfällen parkerat sin bil och företagsbil på vår mark. Trots skyltar om att parkeringen endast är till för våra gäster och att vi vid flera tillfällen påpekat detta, så flyttas inte bilarna, skriver de i sin ansökan till Kronofogden.

I ansökan skriver den sökande att vagnar och varutransporter parkeras på parkeringen och de har även blockerat infarten, vilket gör att kunder inte kan ta sig till fastigheten.

– Detta innebär också en stor fara om det skulle ske en olycka då räddningsfordon inte kan komma in till platsen, skriver den sökande.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt