Annons:

Tone Norum och Kaj Pousár uppträder på Torino

Robert "Bubba" Bohlenius berättar om Rock in Torino

Tone Norum och Kaj Pousár uppträder på Torino

Rock in Torino kan presentera två stora artister på en och samma kväll, Tone Norum och Kaj Pousár. Båda kända svenska artister som har haft stora framgångar som musiker.
- Det är inte klokt att en liten pizzeria kan locka hit två så stora svenska artister, säger arrangören Robert ”Bubba” Bohlenius.

Annons:

”Bubba” startade ”Rock in Torino 2012. Då med musikvideos som senare blev trubadurer och lokala coverband som uppträdde, till det är nu, att etablerade svenska artister väljer att spela på en liten pizzeria som tar cirka 80 gäster.

- Jag vill att Västerviksborna ska få möjligheten att gå till en Rockklubb för att lyssna på bra musiker samtidigt som de får äta en god bit mat, säger han.

”Bubba” har en bakgrund som arrangör och manager för olika artister. Musiken har följt med honom sedan barnsben.

- Tack vare att jag känner många artister i branschen kan jag locka hit dem för att spela på Torino.

Nästa Rockklubb är den fjärde maj

En gång i månaden, från september till maj arrangeras Rock in Torino. Nästa gång är den fjärde maj.

- Jag är glad att få hit både Tone Norum och Kaj Pousár. Kajs låttexter går rakt in i hjärtat på publiken. Han skriver självbiografiska texter om vardagliga ting, om att älska, skratta eller gråta. Man blir berörd av hans musik, säger ”Bubba”.

Tone Norum fick i mitten av 80 – talet ett sagolikt genombrott med superhitar som Can´t You Stay och Stranded, båda skrivna av Europé - sångaren Joey Tempest.  Senare fick hon också monsterhiten ”Allt som jag känner” i duett med Tommy Nilsson.

- När man ser och hör Tone Norum tror man att tiden har stått stilla. Hon är fortfarande lika älskad av publiken och lyfter vilken festival eller klubb som helst, säger Robert ”Bubba” Bohlenius.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt