Annons:

Mikael Järlestrand ger konserter på Annandag Påsk

Mikael Järlestrand

Mikael Järlestrand ger konserter på Annandag Påsk

Mikael Järlestrand ger tre konserter på Annandag påsk, den 22 april. Han besöker då Västervik, Landsbro och Eksjö, tillsammans med pianisten Gerd Lindgren.

Annons:

Mikael Järlestrand är en av Sveriges mest välkända och uppskattade sångare. Han studerade på Musikhögskolan i Malmö och har under snart 30 års tid rest runt och sjungit, framför allt i kyrkor. Genom åren har han också gett ut en rad skivor.

Mikael Järlestrand är ambassadör för Barnmissionen och i samband med konserterna kommer han att berätta om Barnmissionens arbete för att hjälpa utsatta barn i 14 länder runt om i världen.

– Jag lärde känna Barnmissionen redan för 25 år sedan och genom åren med Tre Barytoner känns det som att jag känner till Barnmissionen ganska väl. Det är en fantastisk organisation där det är väldigt nära mellan människorna som stöder arbetet och mottagarna som tar emot hjälpen. Jag upplever att det är få mellanhänder och att inget försvinner på vägen. Den administrativa kostnaden är otroligt liten. Det är imponerande.

Konserterna har fri entré. Arrangör är Pingstkyrkan.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt