Annons:

Bifrost valde ny Mästare

Kenneth Drott ny Mästare i Bifrostorden Logen 15 med säte i Västervik som installerades av ordens lagman Bo Löfgren Oskarshamn. Foto Thomas Manfredh

Bifrost valde ny Mästare

Bröderna i Bifrostorden 15 Norheim i Västervik samlades på fredagskvällen den 15 februari till installation av en ny Mästare.

Annons:

Under senare delen av våren 2018 avled Urban Johansson hastigt som då var Mästare för logen 15 Norheim. Då blev Kenneth Drott som då var Förste Ställföreträdande Mästare hastigt och lustigt Mästare med ansvar för verksamheten i Logen 15 Norheim.

Pga denna hastiga händelse har inte Kenneth blivit installerad. Men på fredagskvällen samlades 58 Bröder till installation i Ordenshuset. Ordens Lagman Bo Löfgren (17 Grimner Oskarshamn) var den från ordens direktorie som hade uppgiften att installera Kenneth Drott som ny Mästare för Logen 15 Norheim, med säte i Västervik. Efter att Kenneth installerats genomförde han en grad I med en ny Broder.

Han utsåg också ett antal bröder som sina Tjänstemän som skall bistå honom vid de gradgivningar som genomförs. Två bröder Anders Söderström och Mats Berg fick mottaga Logens Belöningstecken. Väl i matsalen serverades laxsallad som förrätt och baconlindad kycklingfilé med potatiskaka som varmrätt. Några tal hölls och den trevliga kvällen avslutades med kaffe och kaka samt dragning på ett vinlotteri.

Thomas Manfredh

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt