Annons:

HON BLIR NY VD PÅ VÄSTERVIK FRAMÅT

Marina Molin blir ny vd på Västervik Framåt. Foto: Pressbild

HON BLIR NY VD PÅ VÄSTERVIK FRAMÅT

Västervik Framåt har anlitat en ny vd. Det handlar om Marina Molin som sedan tidigare kommer från redovisningsbranschen.

Annons:

Västervik Framåt är inne i en omorganisation orsakad av ett förändrat grunduppdrag från kommunen. Molin tillträder som vd i januari, men går sida vid sida med nuvarande vd Thomas Eriksson till och med mars.

”Marina upplevs som en person med humor och ett stort hjärta. Hon har mycket energi och har lätt att förstå olika personligheter och har inga problem att tillsammans med sina medarbetare ta egna initiativ inom givna ramar”, skriver Västervik Framåt i ett pressmeddelande.

"Riktigt roligt"

Molin ser såklart fram emot utmaningen.

– Då Västervik Framåt står inför en nystart så ska det bli spännande att få vara med och utveckla och förvalta det positiva renommé som Västervik Framåt idag har och det skall bli riktigt roligt att göra detta arbete tillsammans med personalen och styrelsen, säger Västervik Framåts tillträdande vd Marina Molin.

Framöver kommer Västervik Framåts verksamhet vara inriktad på marknadsföring, besökstjänster, evenemang och cityutveckling.

– Vi är jätteglada över att kunna presentera Marina Molin som ny vd. Hennes erfarenhet av ledarskap, utveckling och ekonomi tror vi är helt rätt för oss när vi nu tittar över hur Västervik Framåt skall jobba framgent för att vara så relevanta och leveranssäkra som möjligt för näringslivet, kommunen och alla medborgare, säger Marcus Grimerö, styrelseordförande i Västervik Framåt.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt