Annons:

Expansivt företag öppnar kontor i Västervik

PrimeQ är stolta att meddela att företaget nu expanderar och kommer under våren att etablera ett nytt kontor i Västervik. Kontoret kommer att arbeta med ett brett utbud av ekonomitjänster – allt från reskontra till kvalificerad redovisning.

Annons:

- PrimeQ fortsätter att expandera och vi ser fram emot att etablera oss i Västervik. Öppningen av ett nytt kontor kommer att innebära större leveranskapacitet för att hjälpa både befintliga och nya kunder. Det ger oss också möjlighet att bredda vårt utbud av tjänster ytterligare, säger Claes Völcker, VD PrimeQ

Idag är huvudkontoret beläget på Södermalm i Stockholm med drygt 60 medarbetare. Detta är en siffra som växer stadigt och i samband med etableringen kommer företaget att förstärkas med fler konsulter som kommer att finnas behjälpliga för företag i och runt om Västervik samt övriga landet. Det nya kontoret kommer att drivas av en redan tillsatt kontorsledning från och med 1 april.

- Vi söker nu efter positiva, drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av PrimeQ och denna spännande utvecklingsresa i Västervik. Vi söker så väl juniora som kvalificerade redovisningskonsulter samt konsulter inom affärssystem.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt