Annons:

De driver en unik Yogaledarutbildning i Sverige

Anna - Carin Tall, Alejandro Garcia och gemensamma sonen Elton Garcia

De driver en unik Yogaledarutbildning i Sverige

Alejandro Garcia och Anna-Carin Tall från Västervik, driver en unik utbildning för blivande yogalärare på Hamngatan i Västervik. Trots att deras intensivutbildning i Indien är unik sätter de ett tak, på få yogastudenter. De är båda registrerade yogalärarutbildare, av den internationella yoga alliansen.
- Yoga handlar om att få ett verktyg som ger svar på djupare frågor, då ska varje deltagare få den tid den behöver för att utveckla sig själv, säger Alejandro.

Annons:

Det finns många Yogastudior i Sverige idag. Fler och fler människor söker sig till yogastudior för att lära sig mer om sig själv och att få ro i tillvaron.

-  Vi lever i en stressad vardag. Många människor söker idag mer än bara en yta. De börjar se inåt och det är enda valet man kan göra när man börjar inse att yta inte är svaret på lycka, säger Alejandro.

Han menar att många människor idag söker lyckan i den materialistiska världen utan att finna den. I stället för att stoppa hamnar de i en spiral som drar ner dem mer och mer. Man blir ändå aldrig nöjd trots att man har det bra materiellt.

-  Yoga är ett verktyg som ger svar på dina djupare frågor.

Det krävs dock att man är redo att möta yogan och våga öppna sig för sig själv.

-  När man börjar känna sig själv ser man vad det är som brister.

Han påpekar att de som utövar yoga inte behöver vara superviga.

-  Det handlar om att förena kropp och själ.

Flera utbildningar

Man har tre olika typer av utbildningar. En intensivkurs för yogainstruktörer som bedrivs på Hamngatan i Västervik, under en månad. En kurs för yogainstruktörer under ett år, som avslutas med en resa till Indien i två veckor och en intensivkurs för yogainstruktörer under en månad i Indien.

- Det är många som vill gå intensivkursen i Indien, även om det kostar mycket pengar att följa med dit. Men vi tar inte emot alla som vill. Vi har satt ett tak på tio personer för att de som åker ska få de behöver för att utveckla sig själv, säger Alejandro.

Anna – Carin har gått en sådan utbildning och även varit lärare för yogainstruktörer i Indien.

- Det som gör att vi sticker ut med våra yogainstruktörutbildningar är att vi har en stor bredd på vår undervisning och att vi har utbildningar i Indien. Vi bygger vår verksamhet efter vad yogan har lärt oss och vi vill hela tiden arbeta med vår personliga utveckling, säger hon.

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt