Annons:

I kväll fylls Västerviks stadskärna av musik för sjätte gången

I kväll arrangeras musikfestivalen Krogkultur för sjätte gången i Västervik. 16 akter är bokade och fyra krogar deltar i festivalen: Guldkant, Gustawas, Vikens och Slottsholmen. Foto: MostPhotos

I kväll fylls Västerviks stadskärna av musik för sjätte gången

I kväll arrangeras festivalen Krogkultur i Västervik för sjätte gången. Publiken bjuds på en bred blandning av musik på totalt fyra krogar.

Annons:

Den traditionsenliga musikfestivalen Krogkultur är tillbaka och bjuder in till en hel kväll fylld av musik. Västerviks stadskärna förvandlas till en musikfestival i afton. 

I kväll är det dags igen. 16 akter är bokade och fyra krogar deltar i festivalen – Guldkant, Gustawas, Vikens och Slottsholmen – som Västervik Framåt arrangerar.

”Det är som vanligt riktigt kul att tillsammans med krogarna kunna skapa en sådan här festival. Vi har ett fantastiskt startfält i år med en bra blandning av lokala talanger och artister utifrån”, säger Johan Öhrling Elltorp, projektledare och evenemangssamordnare på Västervik Framåt, i ett pressmeddelande. 

Bland artisterna märks kända artister för Västervikspubliken som Åshöjdens Orkester, Sabina Thurner och bluesbandet Lasse & The Gang. Det bli även en hel del artister från när och fjärran, bland anant Linköpings-artisten Daniella Torres, som kommer bjuda publiken på Slottsholmen på skön reggae.

”Jag ser fram emot att gå runt till alla krogar och kolla in lite olika band. Det är tjusningen med Krogkultur, att välja och vraka bland alla scener under en kväll”, säger Johan Öhrling Elltorp.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt