Annons:

Efter många försök – nu tackade målvakten ja till Tjust

Joacim Nygren lämnar moderklubben Åtvidabergs BK och går till Tjust Bandy. Foto: Tjust Bandy

Efter många försök – nu tackade målvakten ja till Tjust

Tjust Bandy har jagat Joacim Nygrens signatur i flera säsonger. Nu har målvakten tackat ja och skrivit på för Gamlebyklubben. 

Annons:

Joacim Nygren, 28, är namnet på Tjust Bandys senaste tillskott på målvaktssidan inför kommande säsong. Han har Åtvidabergs BK som moderförening och bortsett från en utlåning till IFK Motala för några år sedan har han tillhört moderklubben hela karriären. 

"Tillhör seriens bästa målvakter"

Han har varit förstemålvakt i moderföreningen under många säsonger både i allsvenskan och division 1.

"Vi har haft ögonen på Joacim sedan flera år tillbaka och vi har pratat med varandra under de senaste säsongerna. Tidigare har det inte varit läge men när vi återigen hörde av oss i våras så fanns ett stort intresse. Joacim tillhör seriens allra bästa målvakter och det ska bli intressant att se vad han kan åstadkomma i rätt omgivning. Vi är såklart mycket nöjda med att fått Joacims underskrift på ett kontrakt. Nu har vi två kompetenta och stabila målvakter i truppen som kan sporra varandra på varje träning och varje match", skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande.  

Joacim Nygren säger så här om valet att gå till Tjust Bandy och kontraktet är skrivet på två år. 

"Att få lära känna Tjust Bandy som förening och också återigen få dela omklädningsrum med många av mina tidigare lagkamrater ska bli väldigt roligt", säger Joacim Nygren i en kommentar.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt