Tjust föll i första matchen – stjärnvärvningen presenterade sig direkt

Stjärnvärvningen Vitaliy Klyuschanov levererade tre mål i sin första match i Tjust-tröjan. Foto: Tjust Bandy

Tjust Bandy förlorade säsongens första träningsmatch med 4–6 mot seriekonkurrenten Skirö AIK.

Tjust Bandy svarade för en stark silly season och lyckades rekrytera flera spelare med erfarenhet från spel på högre nivå. Det är ett intressant och bra lag som Tjust ställer på isen denna säsong.

I söndagens första träningsmatch mot Skirö AIK blev det förlust med 4–6. Matchen inleddes i ett rasande högt tempo och Tjust ledde med 2–1 efter sju minuter via två mål av Vitaliy Klyuschanov, klubbens vassa nyförvärv från elitserielaget IFK Motala. Skirö vände till 3–2 inom loppet av en minut i mitten av första halvlek innan Albin Wretman sköt 3–3 i 41:a minuten.

Tjust fick en drömöppning på andra halvlek när Vitaliy Klyuschanov gjorde sitt tredje mål för kvällen fram till 4–3. Precis som i första halvlek var det två snabba mål i mitten av andra halvlek som såg till att Skirö återtog sin ledning. På tilläggstid fastställde Skirö slutresultatet till 6–4 på straff.