Annons:

Ankarsrum fortsatt obesegrat

Foto: Pixabay

Ankarsrum fortsatt obesegrat

Det blev ett regnigt toppmöte när Ankarsrum tog emot Krokstorp. Matchen slutade 3-3 (2-0).
- Hela laget gör återigen en bra laginsats och kämpar för varandra, säger tränaren Jonas Östman efteråt.

Annons:

Det var Krokstorp som hade bollen, men Ankarsrum som gjorde målen. Så kan man nog summera första halvleken.

- Vi vet om att de är väldigt duktiga med boll, vi låter dem hålla taktpinnen lite, men vi gör både 1-0 och 2-0 (Robin Thorén Johansson och Jesper Skälhammar målskyttar) och har bra koll på dem i försvarsspelet. I slutet på första har vi ett friläge som vi bränner, säger Östman.

Krokstorp reducerade tidigt i andra halvlek. Strax därpå fick Ankarsrum straff och Jesper Skälhammar gjorde sitt andra mål för dagen. Anfallet efter brände Ankarsrum ett friläge.

- 4-1 där och det hade nog varit punkterat. Deras tre mål är på snöpliga, tråkiga fasta situationer där de har ett jäkla flyt. Stolpe ut för oss och stolpe in för dem. Sett till motståndet, jag har svårt att se dem tappa många fler poäng i den här serien, så är jag nöjd med poängen. Sett till chanserna är jag missnöjd, där känns det som om de vinner en poäng och vi förlorar två. Spelmässigt är det rättvist, men inte chansmässigt, summerar Östman. 

Östman gav beröm till domarna som hade ordentligt med pondus och skötte matchen jättebra. Han gav även beröm till hela laget som kämpade för varandra, där Jesper Skälhammar stack ut med sin bästa match för säsongen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt