Annons:

DRÖMTRÄFF PÅ STOPPTID FÄLLDE VFF I VETLANDA

Albin Liffner var chanslöst på Hvetlandas segermål. Foto: Stefan Härnström

DRÖMTRÄFF PÅ STOPPTID FÄLLDE VFF I VETLANDA

Med få målchanser och tillknäppt spel var matchen på väg att sluta 0-0. Då, på stopptid, fick en hemmaspelare drömträff och sköt 1-0 i krysset.
– Man gör inte vågen direkt, suckar tränaren Magnus Fält.

Annons:

Västervik lyckades inte följa upp sin fina inledning i dagens bortamatch mot Hvetlanda GIF. VFF inledde visserligen piggt och skapade ett par heta chanser – men efter hand tappade man både i tempo och arbetsinsats.

– Med det laget vi har tycker jag vi ska slå Vetlanda, men vi tar inte jobbet idag och kommer inte upp. De får ha mycket boll och vi får jobba felvända rätt mycket. De har en del lägen, men vi håller emot och det är 0-0 efter första.

"Borde ha kunnat skapa mer"

I andra spelade Västervik bättre och aggressivare – men så många målchanser blev det inte.

– Då trycker vi upp, men det är en typisk 0-0-match och det var väldigt tillknäppt. Vi måste upp i arbetsnivå och det vet vi om. Vi fick inte igång passinngsspelet och jag tycker att vi borde ha kunnat skapa fler målchanser.

Hvetlanda skapade också få lägen, men på stopptid small det rejält bakom Albin Liffner. En hemmaspelare snappade upp en andraboll och smällde in 1-0 i krysset.

– Det var tungt. Alla var beredda på 0-0, men det var ett otroligt vackert mål och väldigt svårt att försvara emot. Vi får försöka släppa det, säger Fält.

Bäst i Västervik var Jonathan Fält, Fabian Ring och Jens Karlsson. Resultatet innebar Hvetlandas första poäng i år och Västerviks första förlust. Tabellen hittar du här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt