Annons:

VFF PRESSADE SERIELEDAREN – FÖLL EFTER SENT MÅL

Västerviks FF gjorde en väldigt bra insats mot Adas United, men föll ändå. Foto: Viktor Allvin

VFF PRESSADE SERIELEDAREN – FÖLL EFTER SENT MÅL

Hemma på Bökensved mot tippade seriefavoriten Adas United svarade Västerviks FF för en bra insats, som inte riktigt räckte hela vägen. VFF hade 2-2 tills en kvart återstod av matchen och lyckades inte jobba in en tredje kvittering för kvällen.

Annons:

Gästande Adas United inledde målskyttet omgående efter bara några minuters spel. Hemmalaget kvitterade innan halvleken var över, genom ett fint skott utifrån av unge Albin Kito. 

 I andra halvlek tog gästerna ledningen igen, men VFF krigade sig tillbaka och kvitterade genom Simon Sandholm. 

 – Vi gör en väldigt stark insats mot en tippad seriefavorit, jag är jättenöjd med spelet förutom de tre målen vi släpper in. Så är livet ibland, men vi gör ändå två mål och Adas sa efter matchen att vi är det bästa laget de mött den här säsongen, det får man ändå sträcka på sig för, säger VFF-tränaren Magnus Fält efteråt. 

 

 

Slutspurten kom av sig

 Adas lyckades alltså sätta ett tredje mål, med cirka en kvart kvar att spela, men VFF fick inte till den där riktiga pressen mot slutet för att kvittera ännu en gång. 

– Det var inte mycket målchanser där i slutet, det var tillknäppt och stressigt. Vi ville hitta en sista chans, de ville dra ut på tiden, det blev mycket spel på mittplan och lite halvchanser, säger Fält och fortsätter: 

– Jag vet själv hur man funkar, det är svårt att släppa en förlust, men alla måste göra det och låta Haga sota för det här nästa helg. Vi visar igen att vi är ett bra lag som kommer kriga på och ta fler segrar. Vi gör en riktigt stark insats och både vi ledare och spelarna är nöjda. 

Fält gav beröm till hela laget för en riktigt bra prestation.

Tabellen hittar du här. 

Viktor Allvin

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt