Tjust bjöd på målfest – Ilhammar gjorde tre mål

Tjust IF FF vann med 7–0 mot Åtvidaberg i en träningsmatch på söndagen. Foto: Tjust IF FF

För andra helgen i rad gjorde Tjust massa mål framåt och höll nollan bakåt. Åtvidabergs FF besegrades med klara 7–0 på Kopparvallen på söndagskvällen.

Säsongen kunde inte ha börjat bättre för Tjust som visar sig vara i mycket god form. 4–0-segern mot Frödinge/Brantestad förra helgen följdes upp med 7–0 mot Åtvidabergs FF i går.

”Tjust spelade en väldigt fin fotboll hela matchen igenom där passningsspel, stor rörelse utan boll och långa anfall bara är några av ingredienserna i en match där Tjust dominerade bollinnehavet”, skriver Tjust IF FF på sin hemsida.

Jennifer Ilhammar gjorde 1–0 efter bara någon minut och Tjust hann med två mål till i första halvlek, ett av Sofia Karlsson och ytterligare ett av Ilhammar.

I andra halvlek fortsatte Tjust att producera mål. Nyförvärvet från Västervik, Wilma Edström, gjorde 4–0, Gabriella Krüger 5–0, Jennifer Ilhammar 6–0 och Amanda Jansson, som kom till Tjust från ÅFF förra säsongen, satte spiken i kistan med 7–0.