Brandskattat Västervik föll mot seriekonkurrent

IFK Västervik åkte på försäsongens första förlust mot Myresjö/Vetlanda. Foto: Ossian Mathiasson

IFK Västervik förlorade kvällens träningsmatch mot kommande seriekollegan Myresjö/Vetlanda med 1–3.

IFK Västervik gjorde en mycket stark frimånad och plockade in en mängd spelare men till kvällens tredje träningsmatch mot Myresjö/Vetlanda lyckades laget bara få med sig tolv spelare.

Några sena återbud ska vara anledningen till att de kom till matchen med få spelare.

De släppte dessutom in efter 0–1 i första spelminuten och 0–2 i upptakten av andra halvlek innan Anton Westerberg reducerade till 1–2. Myresjö/Vetlanda punkterade matchen med 3–1 fem minuter från slutet och det var lagets första försäsongsförlust.

På lördag träningsspelar IFK Västervik hemma mot IFK Tuna på konstgräset i Västervik.