Annons:

VFF vann träningsmatch på sen tid mot HFK

Tobias Palms Västervik slog Hultsfred med 1–0 i kvällens sena träningsmatch. Foto: Ossian Mathiasson

VFF vann träningsmatch på sen tid mot HFK

De kommande division 4-konkurrenterna Hultsfreds FK och Västerviks FF slipar formen. Kvällens sena träningsmatch bjöd på ett mål som prickades in av VFF:s Robin Lundahl.

Annons:

På den något udda tiden, 20.30, träningsspelade de kommande division 4-lagen Hultsfreds FK och Västerviks FF mot varandra. 

Efter en jämn inledning med mycket kamp var det Västervik som tog över taktpinnen på Arena Ceos, 

– Från matchminut 25 och framåt tycker jag att det är vi som styr och ställer. Vi hade dock svårt att göra mål, jag anser att vi borde ha gjort fyra-fem mål på alla våra chanser, säger VFF-tränaren Stefan Gustavsson. 

Matchens enda mål kom med ungefär tolv minuter kvar på matchklockan när Robin Lundahl förvaltade en straff. 

– I andra halvlek trummade vi på väldigt bra och hade bollen hela tiden. Hultsfred hade bara några kontringar så det kändes rätt tryggt. Vi kände på oss att vi skulle få utdelning, säger Stefan Gustavsson. 

"Kom inte upp i vår normala kapacitet"

Jerker Einarsson, tränare i HFK, var nöjd med arbetsmoralen även det saknades en hel del i spelet. 

– Det var en bra genomkörare så här sent på kvällen. Spelmässigt kom vi inte upp i vår normala kapacitet utan vi hade mycket felpass och slarvade. Vi fick aldrig vila med bollen när vi väl ägde den och släppte till för mycket chanser, säger Jerker Einarsson. 

Klart bäst i VFF var innermittfältaren Magnus Eriksson. Plus gick också till Robin Lundahl, Fredrik Lindhe och Tobias Palm. 

Flera spelare berömdes i HFK, nämligen Sebastian Strömbom, Christopher Einarsson, Alexander Gustafsson och Isak Lindquist. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt