Annons:

H/T mosade division 5–lag – vidare i cupen: ”Felfri insats”

Tom Nilsson gjorde ett av Hjorted/Totebos mål mot HM IS. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

H/T mosade division 5–lag – vidare i cupen: ”Felfri insats”

Hjorted/Totebo är vidare i Toyota Cup. I kväll skickade laget ut HM IS ur cupspelet via en övertygande 4–0-seger på Tollevi.
– Vi var farliga offensivt och starka bakåt. Det var en felfri insats, säger tränaren Robert Hagelin.

Annons:

Både Hjorted/Totebo och HM IS vann sina grupper i Toyota Cup. På tisdagskvällen möttes lagen på Tollevis naturgräs i Totebo och i potten låg en biljett till andra cupomgången. 

Den lade division 6-laget från Västerviks kommun beslag på efter seger med övertygande 4–0 mot division 5-nykomlingen HM IS. 

Två mål av Petersson

H/T gjorde två mål i båda halvlekarna och svarade för en heroisk insats. Jacob Johansson satte ledningsmålet innan Pontus Petersson nätade dubbelt med 2–0 och 3–0. Tom Nilsson satte spiken i kistan med 4–0.

– Det var en väldigt bra insats och vi kom med det starkaste laget vi har haft i år. Vi har ett par spelare till som vi kan slänga in, säger Robert Hagelin, som för övrigt hade en lugn afton mellan stolparna. 

– De hade två avslut på mål på 90 minuter. Jag hade det lugnt och hela laget spelade bra och disciplinerat. Jag är säker på att vi har några växlar till att lägga i, säger Hagelin. 

Med stor sannolikhet väntar ett division 3- eller division 4-lag för H/T i nästa omgång och Hagelin är förberedd på vilket lag det kan bli. 

– Det är ganska logiskt att det blir IFK Västervik med tanke på det geografiska läget och att det bara är vi två kvar från Västerviks kommun.

Alla spelare i H/T fick beröm efter segern.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt