Annons:

TALANGEN LÄMNAR OAIK – VÄNDER HEM TILL VFF

Faiz Bentallah lämnar Oskarshamns AIK för spel med Västerviks FF i division 4. Foto: Ossian Mathiasson

TALANGEN LÄMNAR OAIK – VÄNDER HEM TILL VFF

Petter Olovsson är skadad och missar resten av säsongen. Det tunga beskedet möts nu av en positiv nyhet. Talangen Faiz Bentallah lämnar Oskarshamns AIK i division 1 för spel med Västerviks FF i fyran.

Annons:

I februari belönades Faiz Bentallah med ett a-lagskontrakt med division 1-laget Oskarshamns AIK efter att ha spenderat stora delar av fjolårssäsongen i Högsby IK i division 3. 

På grund av den hårda konkurrensen i division 1-laget har OAIK kommit överens med Faiz Bentallah att placera honom i Västerviks FF. 

– I och med att vi fick Petter Olovsson långtidsskadad så får vi in en naturlig forward i truppen. Det är en riktigt bra värvning, säger Stefan Gustavsson, tränare i Västerviks FF. 

Spelade inte i kväll

Västerviks FF har haft kontakt med Bentallah under försäsongen och de vet vad de får av talangen som har ett förflutet i VFF.

– Vi har haft kontakt med honom under tiden och han visste inte om han skulle få kontrakt med Oskarshamn eller inte. Han fick det men har fått dåligt med speltid.

Han spelade inte kvällens premiär mot Gullringen på grund av att övergången inte hann bli klar. Han gör sin debut i VFF-dressen i bortamatchen mot Hvetlanda GIF den 18 april.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt