Drömstart på säsongen för Tjust: ”Dominerade fullständigt”

Tjust IF fick en drömstart på säsongen. Laget ledde bortamatchen mot Holsby SK med 3-0 i halvtid och till slut blev det seger med 3-1.

Redan efter fem minuters spel gav Jennifer Ilhammar Tjust ledningen med 1-0. Bara drygt tio minuter senare utökade Wilma Edström till 2-0. Bortalaget nöjde sig inte med en tvåmålsledning utan i den 44:e minuten nickade Fanny Salvesen in 3-0.

– Vi dominerade den första halvleken fullständigt, säger Tjust-tränaren Joakim Krüger.

I den andra halvleken blev det jämnare och Holsby lyckades också få till en reducering, men närmare än 3-1 kom inte hemmalaget.

– Holsby spelade upp sig lite i andra och det är ett tufft lag att möta. Men det var aldrig någon fara och det här var en jätteskön start på säsongen, säger Joakim Krüger.

Samtliga spelare i bortalaget fick beröm, men en extra guldstjärna delades ut till Fanny Salvesen.