Annons:

Klar seger för BOIF i derbyt mot Överum

Simon Lundholm gjorde mål när BOIF vann mot Överum. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Blackstad/Odensvi IF-spelarna kan sova gott i natt. De vann nämligen derbymatchen mot Överums IK med 4-1 på bortaplan.
– Inte ofta vi gör det, så det var skönt, säger BOIF:s Paul Lockner.

Annons:

BOIF tog ledningen med 1-0, men hemmalaget Överum kvitterade innan den första halvleken var färdigspelad. Blackstad/Odensvi som premiärspelade för säsongen gjorde dock 2-1 ganska tidigt i den andra halvleken. Matchen stod sedan och vägde innan BOIF avgjorde med två sena mål.

– Det var en fin seger och en riktig kämpainsats av oss. Det var mycket dueller och närkamper och vi hade lite mer pondus än dem. Vi gjorde mål på två omställningar och en straff, men annars var det en ganska jämn match, säger Paul Lockner.

Simon Lundholm, Oscar Strömbäck, Hassan Aydarus Abdi och Simon Karlsson nätade för BOIF.

– Hela laget ska ha beröm, vi kämpar jättebra.

Vi har sökt företrädare för Överum utan resultat.