Annons:

Storseger för H/T i derbyt mot Ankarsrum:

Adrian Ottosson var planens gigant när H/T vann med 5-1. Foto: Ossian Mathiasson

Storseger för H/T i derbyt mot Ankarsrum: "Kör över dem"

Ankarsrums IS var obesegrat i division 6. Men då hade de inte mött kommunrivalen Hjorted/Totebo än. H/T vann med hela 5-1 på fredagskvällen.
– I andra ökar vi tempot och kör över dem fullständigt, säger tränaren Robert Hagelin.

Annons:

Kommunderbyt mellan Hjorted/Totebo och Ankarsrums IS var spännande i 45 minuter. Då var ställningen 1-1 efter att Jacob Johansson gett hemmalaget ledningen och Adam Edström kvitterat på hörna för Ankarsrum.

– Första halvlek började vi jäkligt bra under de första 25 minuterna. Vi skapar en hel del och gör 1-0 där. Sedan kommer vi ur rytmen lite och drar på oss lite för många frisparkar. Det var ganska jämnt i första halvlek, säger H/T:s tränare Robert Hagelin.

Skillnad var det i andra. Melker Holmberg gjorde 2-1 innan Adrian Ottosson gjorde både 3-1 och 4-1. Innan matchen var över hann även Tom Nilsson med att göra 5-1.

– I andra ökar vi tempot och kör över dem fullständigt. Det var riktigt gott att se. Det är alltid viktigt att vinna derbymatcherna. Vi skapar mycket lägen och jobbar kopiöst mycket, då är vi också så här bra.

Adrian Ottosson var planens gigant, men hela Hjorted/Totebos lag förtjänade beröm. Vi har sökt AIS-tränaren Jonas Östman.

 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt