Annons:

H/T vann derbyt mot Hammarsgärde:

Tom Nilsson gjorde två mål för Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

H/T vann derbyt mot Hammarsgärde: "Det är det viktigaste"

Spelet stämde inte – ändå plockade Hjorted/Totebo tre nya poäng i kommunderbyt mot Hammarsgärde BK. Matchen slutade 4-3.
– Vi vann och det är det viktigaste, säger tränaren Robert Hagelin.

Annons:

Hammarsgärde tog ledningen efter fyra minuter genom Fabian Rosén på straff. Hjorted/Totebos kvittering kom dock redan efter åtta minuter genom Tom Nilsson. Precis före paus såg Tom Nilsson till att H/T tog ledningen med 2-1.

– Vi gör en bra match och första halvlek är riktigt bra. I princip missar vi två öppna mål, så vi borde ha haft ledningen efter första, säger HBK:s Mattias Hellgren.

Noel Palmgren kvitterade emellertid efter 67 minuter. 

– Vi börjar dåligt i andra och bommar flera öppna lägen, och i stället gör de 2-2 där. Jag tycker att vi har en bra period där, men det är lite individuella misstag som straffar oss. Vi gör en bra match, men det blev en ny uddamålsförlust.

"Kontrollerar matchen"

Det var till slut Hjorted/Totebo som skulle ta tre poäng. Adrian Ottosson satte 3-2 och Haidar Alaa Yosef Abdulkarim satte 4-2-målet.

– Jag tycker att vi kontrollerar matchen egentligen, men släpper in för billiga mål. Det var en dålig match generellt, mycket felpass och mycket kamp. Det passar Hammarsgärde bättre än det passar oss, säger Robert Hagelin.

Albin Juthe reducerade till 4-3, men H/T höll undan.

– Spelet stämde inte, men vi vann och det är det viktigaste.

I H/T fick Martin Degerman extra beröm, men de flesta kunde bättre. Noel Palmgren, Fabian Rosén och Johannes Berg berömdes i HBK.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt