Annons:

Flera offensiva kort saknades – då klev H/T:s ersättare fram

Hjorted/Totebo slog Gunnebo med 2–1 i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Flera offensiva kort saknades – då klev H/T:s ersättare fram

Hjorted/Totebo saknade flera offensiva kort mot Gunnebo IF. De lyckades ändå bärga tre mål. Tacka tvåmålsskytten Haidar Abdulkarim för det.
– Det var två klassavslut, säger tränaren Robert Hagelin.

Annons:

Det var annars hemmalaget Gunnebo som fick en drömstart på matchen när Daniel Fältsjö skickade iväg ett distansskott som gick över Robert Hagelin och in via ribban i elfte minuten. 

Två minuter senare bröt Haidar Abdulkarim in från kanten, kom fri och placerade in kvitteringen. I mitten av andra halvlek avgjorde Abdulkarim genom att stå på rätt ställe i straffområdet och placera in segermålet. 

– Matchen som sådan var si så där. Vi gjorde inte mer än vad vi behövde och det var verkligen ingen bländande fotbollsmatch. Det var svårt att få igång bolltempot när planen var så svårspelad och studsig, säger Robert Hagelin. 

Tog fjärde raka segern

H/T saknade flera offensiv spelare som till exempel Tom Nilsson, Pontus Petersson och Jacob Johansson. I deras frånvaro fick Haidar Abdulkarim chansen från start och svarade för två mål som gav H/T fjärde raka segern. 

– Vi har få anfallare just nu och han tog chansen och var jätteduktig. Han ska ha beröm för sin insats.

Markus Harrysson, tränare i Gunnebo, tycker att ett kryss hade varit mest rättvist. 

– I första halvlek gjorde vi många bra saker men vi hade dock svårt att skapa det sista framåt. Det hade även Hjorted/Totebo. Båda lagen hade svårt att skapa riktigt bra chanser. Oavgjort hade varit rättvist. Det var mycket spel fram till straffområdet, säger Markus Harrysson.  

Bäst i H/T var tvåmålsskytten Haidar Abdulkarim och innermittfältaren Robin Arvidsson. Gunnebos främsta spelare var Dennis Ockhammar och Simon Walett, som tvingades utgå skadad i halvtid. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt