Annons:

”Kosse” kan ringa till just dig – mitt under VM-slutspelet

I sommar kan du få ett samtal från någon av stjärnorna i det svenska fotbollslandslaget. Foto: Pressbild

”Kosse” kan ringa till just dig – mitt under VM-slutspelet

Vill du ha ett samtal från någon av de svenska stjärnorna som ska spela VM i Frankrike i sommar? I sådana fall har du chansen nu. En av dem som kan komma att ringa upp dig är Vimmerbytjejen Kosovare Asllani.

Annons:

Kosovare Asllani, Caroline Seger, Stina Blackstenius och Olivia Schough är fyra av de svenska stjärnorna i VM-truppen. I sommar kan du få chansen att prata om stämningen i landslagstruppen, deras insatser och mycket mera med någon av dem. Vem vet, du kanske till och med har något tips att komma med för att det ska bli en lång turnering för blågult?

Ser fram emot det

De fyra nämnda spelarna kommer nämligen att ringa runt till svenska fans mitt under brinnande VM-slutspel genom ett samarbete med Svenska Spel.

– Vi vet att det är många som står bakom oss i sommar så det ska bli riktigt kul att prata med några av våra mest trogna fans, säger Kosovare Asllani i ett pressmeddelande.
– Det ska bli riktigt kul att prata med våra supportrar under VM. Efter en bra match ser jag fram emot skarpa matchanalyser. Vi får nog räkna med en hel del tips också, samtidigt som det kanske vore skönt att även prata om något helt annat än fotboll. Då tar jag gärna en schlagerälskare på tråden, skrattar Olivia Schough.

Anmäl ditt intresse

Vill du ha chansen att prata med någon av de svenska landslagsspelarna ska du registrera ditt telefonnummer på sajten pratamedlandslaget.se. Ringer det sedan från nummer 072-9712325 under VM är det läge att svara. Då kan det nämligen vara till exempel Kosovare Asllani som är på tråden. Du kan anmäla dig fram till den 9 juni.

– Eftersom det är många som står bakom landslaget i sommar så känns det väldigt roligt att som huvudsponsor bjuda de svenska supportrarna på denna unika direktlina. Själv skulle jag vilja fråga vad de gör mellan matcherna samt vilka de helst spöar i final, säger Joakim Mörnefält, kommunikationsdirektör på Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt